Postęp budowy
Sprawdzaj status inwestycji, aktualny etap i kolejne kroki realizacji.
Postęp prac, wiadomości, dokumenty, decyzje, galeria budowy i kontakt z opiekunem inwestycji — wszystko w jednym miejscu.



Bez szukania ustaleń w mailach, wiadomościach i osobnych folderach.
Sprawdzaj status inwestycji, aktualny etap i kolejne kroki realizacji.
Pisz do zespołu MIALOCO i przesyłaj zdjęcia lub dokumenty w jednym wątku.
Umowa, projekt, faktury, protokoły i pozostałe dokumenty zawsze pod ręką.
Widzisz zakres zmiany, koszt i wpływ na termin oraz możesz podjąć decyzję online.
Zdjęcia z kolejnych etapów inwestycji uporządkowane w jednej galerii.
Dane kontaktowe do biura i osoby prowadzącej Twoją realizację są zawsze dostępne.
Przejrzyj najważniejsze ekrany i zobacz, gdzie znaleźć poszczególne funkcje.
Na starcie widzisz najważniejsze informacje o swojej inwestycji oraz sprawy wymagające uwagi.

Sprawdź procent zaawansowania i aktualny status realizacji domu.

Napisz wiadomość, odpowiedz na ustalenia albo dodaj zdjęcie lub dokument.

Przeglądaj umowy, projekty, faktury i protokoły dotyczące swojej inwestycji.

Sprawdź koszt, wpływ na termin i status każdej zmiany dotyczącej Twojego domu.

Śledź zdjęcia z kolejnych etapów realizacji w uporządkowanej galerii.

Po zalogowaniu możesz dodać Strefę Klienta do ekranu telefonu i uruchamiać ją bezpośrednio z ikony. Najważniejsze dokumenty mogą być zapisane również do podglądu offline.

Zaloguj się do Strefy Klienta i sprawdź najnowsze informacje dotyczące realizacji.
Ta strona korzysta z plików cookie w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu, analizy ruchu oraz poprawy komfortu korzystania ze strony. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie, odrzucić opcjonalne lub dostosować swoje zgody. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności. Polityka prywatności
Wybierz, na które opcjonalne pliki cookie wyrażasz zgodę. Pliki niezbędne są zawsze aktywne, ponieważ umożliwiają prawidłowe działanie strony.
Te pliki cookie są wymagane do prawidłowego działania strony i nie można ich wyłączyć.
Pomagają nam analizować ruch na stronie i ulepszać jej działanie.
Służą do prowadzenia działań marketingowych, remarketingu i pomiaru skuteczności reklam.
Zapamiętują wybrane ustawienia oraz wspierają dodatkowe funkcje strony.